Categories
Blog

Wat is het verschil tussen verpleging

Man In Blauwe Ronde Hals T Shirt Met Wit Printerpapier
‘CURE’ impliceert volledige genezing, terwijl ‘CH fail’ betekent dat de behandeling slechts gedeeltelijk succesvol is.
Wat is het verschil tussen ‘genezen’ en ‘verzorgen’? De moeilijkheid voor de patiënt is vast te stellen of de ziekte te genezen is, dan wel of zij gewoon zal verdwijnen. Een ziekte de hoek omdraaien is niet anders dan een vlucht de hoek omdraaien wanneer deze als gevaarlijk is bestempeld. Het betekent dat hij bevrijd is van zijn verslaving, en niets riskeert. Aan de andere kant riskeert de verzorger alles, inclusief het houden van de geliefde in een consumerende hel, tenzij hij doet wat nodig is. Zoals met zoveel dingen in het leven, is het altijd een balans. Het één zonder het ander. Of misschien is het de illusie van een evenwicht. Als je denkt dat je voor je dierbare zorgt, maar wat je doet riskeert dat hij in die hel blijft leven, dan zal hij niet terugkomen. Er is misschien een kans dat ze zelfstandig leven tot ze sterven, maar niet veel langer. Als je te laat voor hen zorgt, is het kwaad al geschied.
Ik kan niemand die voor zieke mensen wil zorgen een goede raad geven, behalve dat het uiterst belangrijk is dat iedereen die beweert voor een zieke vriend of familielid te zorgen, rekening houdt met zijn of haar zorg, en dat degenen die de tijd nemen om te leren en vervolgens zorg door te geven die voor de rest van ons misschien niet zo beschikbaar is, vooral als ze het druk hebben. Ik heb een schat aan getalenteerde mensen ontmoet die hun reputatie niet hebben verdiend door anderen onvriendelijk te behandelen, maar die altijd iets onschatbaars teruggaven. Ik heb het onmetelijke geluk gehad verschillende van deze mensen te hebben ontmoet, en ik heb ook gezien hoeveel zorg zij aan hun lasten besteden, hetzij door bijzinnen “Het is de moeite niet waard” of ongevoeligheid” of een andere uiting van liefde, vertrouwen en respect.
Wanneer ik word uitgenodigd om een toespraak te houden of een lezing te geven, zeg ik altijd tegen mijn toehoorders dat het zeldzaam is een intelligent persoon te vinden die het er niet mee eens is dat onze gezondheid onze grootste rijkdom is, en dat als we aan een ziekte lijden, het niet de moeite waard is om te proberen die te bestrijden; de ergste ziekte is immers die waaraan we niet doodgaan en die ons dagelijks leven niet belemmert. Maar ook het spreken over ziekte verschilt van het spreken over ziekte bij volwassenen. Volwassenen die ziek zijn, gebruiken woorden, zinnen en ideeën die volwassenen of volwassenen zouden begrijpen. Het is niet ongewoon dat volwassenen denken dat ze hun beste belang voor een automaat of een DOT-voertuig hebben gezet. Ik sta erop dat iedere zieke die zorg verdient, wordt verzorgd, en als zij niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen, zeg ik, met liefdevol geduld, dat iemand die opgeleid is en dezelfde vaardigheden kan gebruiken die wij gebruiken voor het Onderpresterende Individu, en die ook gevoelig is en zorgvuldig met zijn instructie omgaat, de beste ontladende raadgever is.
Als je in de gezondheidszorg werkt, moet je je aanmelden om Toastmaster te worden en een paar Zilveren Diploma’s te verdienen. Je bent ook verplicht om aarity order te nemen. En je bent ook verplicht om naar Las Vegas te reizen, een relatie aan te gaan met een Las Vegas spasitter en een paar uur met haar of hem te werken tijdens jeorientatie. De trainers die zorg en begeleiding u om bewust te worden van wanneer en hoe het toilet te gebruiken zijn degenen die u zullen helpen omeve uw verpleegster. En het is van vitaal belang dat u de juiste online browser voor uw computer aanschaft, zodat cookies en flash niet op uw schijf worden geladen Anyways, het is nogal komisch om u voor te stellen dat u tegelijkertijd met eenractor, een psycholoog en een voedingsdeskundige omgaat.
Als ik me niet vergis, geloof ik dat de titel van dit boek eigenlijk geschreven is door ‘Dr. Bob Marshall’. Het is onwaarschijnlijk dat hij het boek zelf geschreven heeft, want hij is geen dokter, of een dierenarts of een raketgeleerde of een genie. Als het u helpt om in een goed verpleeghuis en in een fatsoenlijk ziekenhuis voor uw familieleden te komen, is het de prijs van het kopen van het boek meer dan waard. Ik denk dat het zelfs de moeite waard is om het geld uit te geven als de informatie in het boek u zal helpen. Het is een goed begin voor iedereen die de verpleging beter wil leren begrijpen. Als je jezelf wilt helpen, is het de moeite waard om dit boek te lezen. Als je niet weet waar je moet beginnen, laat dan een vriend of een sprong op het internet je gids zijn, maar ik raad je sterk aan om de laatste editie aan te schaffen. Naarmate de tijd verstrijkt, zult u echter uw eigen ritme en tempo vinden waarin u natuurlijk verder wilt gaan.