Categories
Blog

Bali’s Joy Jewellery: Handgemaakte sieraden

Joy jewellery BaliBali heeft een rijke traditie in het maken van sieraden die de unieke cultuur en mystieke schoonheid van het eiland vieren. Met prachtige geweven armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en enkelbanden zijn de handgemaakte sieraden van Bali een viering van vakmanschap gecombineerd met lokale tradities. Als u op zoek bent naar Bali-gemaakte sieraden die zich onderscheiden van de massa, kijk dan niet verder dan Joy Jewelry. Deze innovatieve collectie Balische handgemaakte sieraden heeft wereldwijde erkenning gekregen voor haar handgemaakte ontwerpen en aandacht voor detail. 

Wat maakt Joy Jewelry anders?

Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt door onze klanten, en daarom zijn hier onze drie belangrijkste redenen waarom wij denken dat onze sieraden anders zijn.

  • Natuurlijke Materialen: Wij gebruiken alleen natuurlijke materialen voor onze sieraden, zoals natuurlijke edelstenen, hout en bamboe. We gebruiken alleen metaal voor het beslag en de sluitingen, dus we dragen niet bij aan de vervuiling van de koraalriffen.

  • Geen plastic: We gebruiken ook geen plastic in onze sieraden. Dit betekent dat onze armbanden en enkelbanden zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en rotan. Onze kettingen en oorbellen zijn gemaakt van milieuvriendelijke metalen zoals tin en sterling zilver.

  • Duurzame praktijken: Ook bij het ontwerpen van onze sieraden gaan we zorgvuldig te werk. De ontwerpen op onze enkelbanden en armbanden zijn bijvoorbeeld eenvoudig, zodat de kleuren niet in elkaar overlopen en modderig worden. We zorgen er ook voor dat de armbanden die we verkopen niet te strak zitten. Te strakke sieraden kunnen namelijk problemen veroorzaken voor mensen met allergieën of artritis.

Een toewijding aan handgemaakte kwaliteit en vakmanschap

Bij Joy zijn we ook trots op de kwaliteit van onze producten en het vakmanschap dat erin zit. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door traditionele Balinese kunst, en we willen dat onze producten zowel dit traditionele erfgoed als de moderne wereld weerspiegelen. We willen dat onze sieraden zowel mooi als comfortabel zijn om te dragen, dus houden we bij het ontwerpen van onze armbanden rekening met de vorm en grootte van de polsen van de drager. Ook bij het ontwerpen van onze halskettingen en enkelbanden gaan we zorgvuldig te werk. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de ontwerpen niet te modderig worden en dat de armbanden en enkelbanden niet te strak zitten, zodat ze gemakkelijker aan en uit te trekken zijn. We zorgen er ook voor dat de metalen die we gebruiken geen allergieën veroorzaken of schade toebrengen aan het milieu.

Bezoek onze winkel in Den Haag en ervaar het zelf

In onze winkel in Den Haag kunt u al onze geweldige sieraden vinden. We nodigen je uit om langs te komen, het zelf te ervaren en onze armbanden, kettingen en enkelbanden uit te proberen. U zult verrast zijn hoe uw dagelijks leven kan veranderen als u sieraden gaat dragen.